Je bekijkt nu kerst cadeau voor mannen
kerst cadeau voor mannen

Een kerst cadeau voor mannen bedenken valt niet mee. Daarom wat leuke suggesties die alle mannen zouden kunnen waarderen want het is leuk, mooi en nog praktisch ook…Wat wil een man van deze tijd nog meer! Kijk ook eens op Pinterest voor leuke stylingtips!

Beddengoed, een mooi dekbedovertrek is natuurlijk goed cadeau om te krijgen. Een kwalitatief goed dekbedovertrek is niet goedkoop en koop je ook niet zomaar voor jezelf, hoe leuk is het dan om hem wel kado te krijgen met kerst bijvoorbeeld. Je zou het ook evt. nog samen met iemand anders kunnen geven zodat je de kosten kunt delen als het buiten je budget valt.

Sprei of plaid als kerst cadeau voor mannen

Wist je dat veel mannen het tegenwoordig ook heerlijk vinden om hun huis een beetje gezellig te maken, zeker in deze Corona-tijd met veel thuis werken. Dan is het toch heerlijk om een mooie plaid of sprei over de bank te gooien als decoratie en er ’s avonds nog even lekker onder te kruipen met een wijntje en een kerstfilm. Het staat meteen huiselijk en gezellig wanneer er zo’n plaid ligt, zeker wanneer een man alleen woont kan een huis zo steriel en saai zijn ingericht en gedecoreerd (of helemaal geen decoratie..) Maak het dus gezellig voor je vrijgezelle broer, vriend, neef of vader en geef een mooie sprei kado! Kijk hier voor de leukste ideeën.

dekbedovertrek kopen als kerst cadeau voor mannen

Een mooi dekbedovertrek koop je niet elke dag, maar soms blijf je te lang liggen onder een oud vodje wat eigenlijk écht niet meer kan. Nu zal dat bij mannen waarschijnlijk meer voorkomen dan bij vrouwen en daarom kun je hem een handje helpen door een mooi katoenen dekbedovertrek kado te geven met kerst.

Zorg wel dat je weet welke maat dekbed hij heeft, het meest waarschijnlijk is een lits jumeaux van 240 breed. Onze dekbedovertrekken zijn allemaal 240 of zelfs 260 lang, dus met een lange instopstrook. Ook worden ze altijd geleverd met sloopjes, dus geen verrassing achteraf. Je kunt bij voorbeeld kiezen voor een overtrek van katoen satijn met een stoere print erop in grijs en roest bruin. Of juist voor een overtrek in industriële stijl gemaakt van biologisch katoen.

Wist je trouwens dat veel mannen voor kleur kiezen? In de winkel merken we dat vaak tijdens de discussie tussen man en vrouw. Vrouwen kiezen graag voor een effen dekbedovertrek in rustige tinten terwijl mannen juist meer kleur en soms zelfs drukke prints willen in de slaapkamer.

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

Geef een reactie