Lievelingslinnen is begonnen als webshop met landelijk beddengoed en na een aantal jaren hebben we “Slaapie” overgenomen in Barneveld. In de winkel in Barneveld, die inmiddels ook Lievelingslinnen heet, verkopen wij dezelfde artikelen die Slaapie ook altijd verkocht. “Gewoon goede kwaliteit” matrassen, dekbedden en kussens. En dus een zeer uitgebreide collectie landelijk beddengoed van Town & Country.

Beddengoed Wij zijn topdealer van Town & Country, landelijke stijl beddengoed, veel overtrekken in het wit, effen beddengoed en plaids in 1 persoons, 2 persoons en lits jumeaux. 

Omgevings-verantwoording We werken zoveel mogelijk met leveranciers die hun beddengoed laten produceren onder gecontroleerde omstandigheden. Deze artikelen hebben certificaten zoals Oko-Tex 100, GOTS, BSCI en Fairtrade. Ook de matrassen, boxsprings en dekbedden worden zoveel mogelijk in Nederland of Europa geproduceerd zodat er geen vervuilende transporten nodig zijn om de artikelen in de winkel te krijgen. Wollen dekbedden en onderdekens van Texeler zijn hier een mooi voorbeeld van, al heb je hier wel een boot voor nodig ;-).

Matrassen 20 verschillende soorten in de maat 90×200 hebben we altijd in voorraad in Barneveld. Alle overige maten matrassen staan in het magazijn in Ede, snel gehaald dus. Als het maatwerk is, is de levertijd zo’n 3 a 4 weken. 

Dekbedden Of je nu onder wol gaat, dons, synthetisch of katoen, we hebben alle maten op voorraad, ook extra lang. Wat is het lekkerste dekbed? Dat is echt voor iedereen verschillend.

Lievelingslinnen heeft grote eigen voorraad en betrouwbare leveranciers. Wij gaan voor persoonlijke service en eerlijke producten en prijzen.

Kom langs- Langstraat 85B – Barneveld Centrum 

Groeten van Marjan, Gertrude en Hannie