dekbed-discounter

Komt de Dekbed-discounter in Barneveld? Dat is helemaal niet nodig, Barneveld en de hele Veluwe heeft genoeg aan Lievelingslinnen (Voorheen SlaaPie)

Lievelingslinnen verkoopt het grootste assortiment dekbedovertrekken en hoeslaken in alle kleuren, soorten en maten uit de regio. Ook voor toppers en splittoppers. Omdat wij onze naam graag eer aan doen, hebben we alleen hoeslakens van 100% katoen. Want op katoen lig je nu eenmaal het lekkerst. Katoen absorbeert vocht en voert het af zodat je de hele nacht droog en comfortabel slaapt.

Dat zal wel duur zijn dan…natuurlijk niet! vanaf €17,95 ligt op een fantastische kwaliteit hoeslaken 100% katoen jersey. Daar ga je toch niet voor liggen zweten?

kleur bekennen bij Dekbed-Discounter…Wat is nou fijner dan dat je de kleur  in het echt kunt zien. Elk beeldscherm heeft een andere resolutie / instelling of wellicht heb jij de kleur wel helemaal anders ingesteld staan op je telefoon. Let dus op wat je besteld, bij twijfel, kom langs in de winkel in Barneveld.

Beddengoed vertrouwd kopen in Barneveld of Online bestellen—–>>> gewoon goed!