Ruilen en retourneren / terugsturen kan

En wanneer mag u nu iets terugsturen? Als een artikel onbeschadigd en niet gebruikt is kan het ten alle tijden retour. Mits binnen 10 werkdagen gemeld na levering. Graag per e-mail melding maken van een retour zodat we weten dat uw jouw pakket kunnen verwachten.

Wanneer kan een artikel niet retour? Als het artikel is gewassen kan het niet retour, alleen artikelen die we weer kunnen verkopen mogen geretourneerd worden.

De verzendkosten zijn echter wel voor uw rekening, retourzendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn worden niet aangenomen.

Vervolgens krijgt u uw geld terug. Wij storten dit op uw rekening, uiteraard min de door ons gemaakte eventuele kosten. Zorg dus dat er bij de retourzending uw bankrekeningnummer en gegevens zijn vermeld. Indien u andere producten of een andere maat wilt ontvangen kan dit uiteraard ook!

U kunt artikelen retour zenden naar:

Winkeladres Lievelingslinnen, Langstraat 85B, 3771 BC Barneveld

Indien u na het versturen van de te retourneren artikelen nog vragen hebt, kunt u deze vraag mailen naar verkoop@lievelingslinnen.nl  o.v.v. “retouren”.

Wil je een artikel ruilen?

Neem dan eerst contact met ons op zodat we het artikel vast voor u kunnen reserveren. In overleg sturen wij na ontvangst van uw retour het nieuwe artikel op. De verzendkosten zijn voor de koper.