Je bekijkt nu hoe koop je een goed kussen?
hoe koop je een goed kussen?

hoe koop je een goed kussen?

Bij Lievelingslinnen in Barneveld kun je kiezen uit een kast vol kussens. Minimaal 24 soorten in verschillende hardheden, met ieder zijn eigen eigenschap.

Wat een goed kussen is, is voor ieder mens anders. Een goed kussen hoeft echt niet duur te zijn. Maar vind je toevallig de duurste het lekkerste liggen…? dat kan natuurlijk gebeuren.

De keuzen bestaat uit diverse soorten vulling, een synthetisch kussen koop je al vanaf € 11,50 want synthetische kussens zijn de over het algemeen het goedkoopste. Verder kun je kiezen uit wollen kussen van Texeler of een donzen kussen van Ducky Dons. Verder hebben wij een groot assortiment orthopedische kussens van het bekende merk Silvana.

Voor de mensen die last hebben van de warmte hebben we de ouderwetse kapok kussens. dit is de koelste vulling die we in het assortiment hebben. Dit is koeler dan een synthetische vulling met een bamboetijk bijvoorbeeld.

Ook de geperforeerde latexkussens zijn heerlijk, in zacht en stevige variant blijven deze de hele nacht in vorm en ondersteuning geven.

kom gewoon eens langs voor advies en en kom je er niet uit, dan hebben wij wellicht een testkussen te leen, zodat je het een nachte thuis kunt proberen.

Dus hoe koop je een goed kussen? Gewoon naar Lievelingslinnen in Barneveld.

 

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Gerda van den burg

  Hebben jullie ook hoofdkussens die in de zomer.koeler zijn om.op te liggen Moet hem.mee nemen voor een oude zieke vrouw op de Dominicaanse rep

  1. Marjan

   een kussen met kapok vulling is het meest koel. Deze heeft een percal tijk met rits en kost 25,95.
   Deze vulling is vele malen koeler dan een bamboekussen omdat deze wel bamboe in de tijk hebben maar een broeierige synthetische vulling hebben.

   Veel succes en wellicht tot ziens?
   Groeten Marjan – Lievelingslinnen

Geef een reactie