Larimar groen kussen met neksteun Silvana

99,95

Verzending binnen 2 werkdagen uit eigen voorraad | Afhalen? Kom langs in onze winkel in Barneveld.

Larimar groen kussen met neksteun Silvana

Larimar – Extra stevig en extra hoog. Bij voorkeur voor heel stevig slapen. Voor op een stevig slaapsysteem. Neksteun perfolatex Stevig Plus, hoofddeel latex ministicks. Voor een kerel die op zijn zij slaapt is dit een perfect stevig kussen met de hele nacht steun.

Dit kussen met neksteun van Silvana hebben we in 6 soorten op voorraad. Ook testkussens om een nachtje te proberen. Kom dus naar Lievelingslinnen voor de zekerheid, eerst testen dan beslissen of meteen vervangen natuurlijk!

Neksteun-kussens van Silvana Support
Speciaal ontworpen om steun aan de bovenste rug- en nekwervels te geven. Van het bekende merk Silvana Support. Leverbaar in 6 verschillende uitvoeringen, stramheden en hoogten.

Grenat – Extra laag en extra zacht. Bij een voorkeur voor een zeer zacht kussen. Grenat is een goede voor buikslapers, of voor op het waterbed. De diameter van de neksteun is aan te passen. Vulling neksteun Comforel Soft synthetische vezelbol, vulling hoofddeel Comforel Soft synthetische vezelbol.
Saphir – Laag en zacht. Voor diegene die graag zacht slapen. Neksteun perfolatex Soft, hoofddeel Comforel Soft synthetische vezelbol.
Emerald – Standaard comfort. Geschikt voor gemideld postuur en voor op gemiddeld zachte slaapsystemen. Neksteun perfolatex Medium, hoofddeel Comforel Medium vezelbol.
Fluorine – Standaard comfort natuurproduct. Voor gemiddeld postuur en gemiddeld slaapsysteem. Neksteun perfolatex Medium Plus, hoofddeel Comforel Medium vezelbol.
Cristal – Stevig comfort. Voor mensen met voorkeur voor stevig slapen. Neksteun perfolatex Stevig, hoofddeel latex ministicks.
Larimar – Extra stevig en extra hoog. Bij voorkeur voor heel stevig slapen. Voor op een stevig slaapsysteem. Neksteun perfolatex Stevig Plus, hoofddeel latex ministicks.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Larimar groen kussen met neksteun Silvana” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *