Beschrijving

dekbedovertrek Oxford streep blauw

De garengeverfde Oxfort streep is een sportief overtrek. Het is gemaakt in de lichte kleuren grijs met wit. De stof is garengeverfd en voelt daardoor heerlijk zacht aan. Door de eenvoud en klasse van dit overtrek heb je niet veel nodig om je slaapkamer in stijl te brengen.

De Oxfort streep is goed te combineren met leuke quilts, extra kussens of een nekrol in landelijk ruitje of wit.

Town & Country is verdeeld in twee collecties, een landelijke en een sportieve lijn. De Verenigde Staten van Amerika zijn voor beide collecties een bron van inspiratie geweest.

De landelijke dekbedsets bestaan veelal uit fijne ruitjes, bloemetjes en luxe broderie afwerking. Daarnaast zijn er diverse nekrollen verkrijgbaar, luxe lakensets en sierslopen. Deze complete presentatie geeft de slaapkamer een warm en luxe gevoel.

In de sportieve lijn worden onder andere garengeverfde stoffen toegepast voor stoere ruiten en strepen die onderling goed te combineren zijn met onder andere bijpassende plaids. Veel van deze overtrekken zijn afgewerkt met luxe details.

Ieder dekbedovertrek van Town & Country wordt geleverd met bijpassende hoeveelheid slopen en heeft een lange dubbele instopstrook.

kwaliteit: garengeverft, geweven katoen.

kleuren: blauw en grijs 

maten: alleen nog lits jumeaux 240×220

levertijd: 1 a 2 werkdagen

Er zijn ook losse kussensloopjes bij.