Je bekijkt nu nieuwe naam voor Slaapie Barneveld

Binnenkort krijgt het vertrouwde Slaapie in Barneveld een nieuwe naam.

Vorig jaar 1 oktober 2015 hebben wij de winkel aan de Emmastraat 11 in Barneveld overgenomen van Evert en Hannie Vlastuin. Zij zijn 20 jaar geleden gestart met de winkel voor bedmode. Dat wij deze winkel overnamen is geen toeval. Al 5 jaar heeft Marjan ervaring met de webshop www.lievelingslinnen.nl, waarbij  de focus vooral ligt op landelijk beddengoed en de afgelopen jaren bediende ze al veel klanten in de regio en daarbuiten.

Dat we dus nu, na een jaar Slaapie Barneveld, de naam gaan aanpassen naar de naam van de webshop is geen vreemde stap. Voor de Barnevelders is het misschien wel even wennen maar we moeten ook met onze tijd meegaan.

De naam Lievelingslinnen heeft een wat jongeren uitstraling en past goed bij de collectie in de winkel. Lievelingslinnen is online en in Barneveld centrum goed vindbaar. We blijven met dezelfde mensen werken, een mooie&betaalbare collectie beddengoed verkopen, matrassen en dekbedden met perfectie prijs-kwaliteit verhouding, goede service en een vriendelijke lach.

Je kunt ons volgen op Facebook, Instagram en Pinterest om zo op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Groeten van Marjan , Gertrude en Hannie.

 

Geef een reactie