MATRAS KOPEN IN BARNEVELD

Matrassen

Matrassen van heel goede kwaliteit, al 25 jaar tevreden klanten over de prijs-kwaliteitverhouding. Wij verkopen geen praatjes maar matrassen met pocketvering, koudschuim, latex, visco of traagschuim matrassen. Snelle levering voor eerlijke prijzen in Barneveld. In de winkel aan de Langstraat in het centrum van Barneveld kunnen wij u goed advies geven over welk matras bij u past. Hier kunt u de matrassen zien, voelen, testen en bestellen. Wij kunnen veel matrassen uit voorraad leveren of binnen een paar weken bij u thuis bezorgen. Globale informatie kunt u hier lezen over materiaalsoorten. In elk materiaalsoort hebben we verschillende matrassen op voorraad in Barneveld. Bezorgen doen we vooral in de regio, zelf ophalen kan natuurlijk altijd! Alle aangeboden matrassen zijn geselecteerd om hun kwaliteit. De verschillende onderdelen zijn met de grootste zorg gekozen en vormen samen een hoogwaardig product. De fabricage is met deskundigheid verzorgd. Onze fabrikant gebruikt consequent materialen en productiewijzen die het milieu zo weinig mogelijk belasten. De meeste gebruikte materialen bieden geen voedingsbodem voor microben en huisstofmijt. De bekledingen zijn stofdicht doch ademend, hetgeen allergische reacties sterk vermindert.
  • Naast polyether en koudschuim matrassen hebben we ook koudschuim, pocketvering en traagschuim matrassen met afritsbare bekleding.

Deze matrassen zijn verdeeld over twee lijnen; Silver line & Platinum line

  • De Silver line matrassen hebben allen een afritsbare wasbare bekleding. U heeft keuze uit verschillende soorten en hardheden en deze matrassen zijn allen even hoog, zodat u en uw partner verschillend comfort naast elkaar kunnen leggen zonder hoogteverschil.
  • Platinum line is de meest luxe. U heeft de keuze uit twee bekledingen binnen deze lijn. De matrassen zijn dikker, hebben luxere afdeklagen en hebben een luxer interieur. Ook binnen deze lijn zijn alle matrassen gelijk in hoogte. Wij kunnen u er alles over vertellen en alle mogelijkheden laten zien. Nederlandse kwaliteit, nuchtere prijs.
KOUDSCHUIM MATRASSEN
  • Matras ANDES 
  • Matras HASTINGS
  • Matras HERITAGE
  • Matras  HAMILTON
Pocketvering Matrassen Een pocketveringmatras heeft een bijzonder interieur. Het is voorzien van een kern met metalen veren die onafhankelijk van elkaar staan. De veren zijn niet met elkaar verbonden. Dit stelt elke afzonderlijke veer in staat te bewegen zonder dat de veren ernaast mee worden getrokken. Het matras kan zo puntsgewijs naar het lichaam vormen en een perfecte steun bieden. U heeft een volledige aansluiting met het matras. Alle lichaamscontouren worden opgevuld. De meeste uitvoeringen zijn voorzien van een schouder-comfort-zone. Dit houdt in dat het matras bij het schoudergedeelte soepeler is dan bij de heupzone. Zo zakt u met uw schouders dieper in het matras, wat de rug- en nekwervels ontlast. Dit zijn zeer goed ventilerende matrassen. Ze zijn aan beide zijden beslaapbaar. Regelmatig keren én draaien verlengt de levensduur. Leverbaar in alle maten. Ook extra lang. Geschikt voor verstelbare bodems. Niet geschikt voor lattenbodems waar de ruimte tussen de latten groter is dan 5 cm. Levensduur ± 10-12 jaar.

Kom gerust eens langs voor vrijblijvend advies!

Geef een reactie