matras kopen in Barneveld

In de winkel aan de Langstraat 85B, in het centrum van Barneveld kunnen wij u goed advies geven over welk matras bij u past. Hier kunt u de matrassen zien, voelen, testen en bestellen. Al 25 leveren wij (voorheen SlaaPie) matrassen in Barneveld en omgeving. Eigenlijk altijd naar tevredenheid. Ook als je niet helemaal tevreden bent na een paar weken vinden wij altijd een oplossing naar tevredenheid. Want wij willen geen slapeloze nachten, en jij ook niet, toch?

Volg je ons al op Instagram, Facebook of Pinterest? Een paar keer per jaar hebben we leuke acties, maar ook handige tips en ideeën laten we daar zien. 

Wij kunnen veel matrassen uit voorraad leveren of binnen een paar weken bij u thuis bezorgen.

Bezorgen doen we GRATIS in de regio, zelf ophalen kan natuurlijk altijd!

Ook kunnen we uw oude matrassen afvoeren, hoeft u zich daar ook niet druk over te maken.

Globale informatie kunt u hier lezen over materiaalsoorten. pocketvering, nasaschuim, traagschuim, koudschuim, latex en polyether matrassen

In elk materiaalsoort hebben we verschillende matrassen op voorraad

Alle matrassen die wij verkopen zijn geselecteerd om hun kwaliteit. De verschillende onderdelen zijn met de grootste zorg gekozen en vormen samen een hoogwaardig product. De fabricage is met deskundigheid verzorgd. Onze fabrikant gebruikt altijd  materialen en productiewijzen die het milieu zo weinig mogelijk belasten. De meeste gebruikte materialen bieden geen voedingsbodem voor microben en huisstofmijt. De tijken van de matrassen zijn stofdicht maar wel ademend, het vermindert allergische reacties sterk.

Naast polyether en koudschuim matrassen hebben we ook koudschuim, pocketvering en traagschuim matrassen met afritsbare bekleding.

Deze zijn verdeeld over twee lijnen; Silver line & Platinum line

De Silver line matrassen hebben allemaal een afritsbare wasbare bekleding. U kunt kiezen uit verschillende soorten en hardheden.  De matrassen zijn allemaal even hoog, zodat u en uw partner een verschillend matras kunnen kiezen en zonder hoogteverschil in bed te krijgen.

Platinum line is de meest luxe.

U heeft de keuze uit twee bekledingen binnen deze lijn: Climat en Classic tijk.

De matrassen zijn dikker, hebben luxere afdeklagen en hebben een luxer interieur. Ook binnen deze lijn zijn alle matrassen gelijk in hoogte. Bij Lievelingslinnen in Barneveld kunnen we  u er alles over vertellen en alle mogelijkheden laten zien. Nederlandse kwaliteit, nuchtere prijs.

Onze trouwe klanten voor matrassen komen uit de omgeving van Barneveld, Ede, Wekerom, Kootwijkerbroek, Voorthuizen, Achterveld, Leusden, Scherpenzeel, Renswoude, Woudenberg, Garderen, Veenendaal, Otterlo, Lunteren.