Je bekijkt nu linnen dekbedovertrek nieuwe collectie 2023

In de voorjaarscollectie van de lente 2023 komt zeer veel linnen beddengoed voor. De verschillende varianten en merken geven je een ruime keuze. Veel zachte kleuren want dat is toch het mooiste bij dit materiaal. Town & Country, Kayori en Van Dyck komen met een prachtige serie. Linnen is de afgelopen jaren populairder geworden maar niet goedkoper. Het voordeel hierbij is dat het enorm sterk materiaal is, je zult er heel lang plezier van hebben dus is het sowieso al duurzaam.

wat is een belangrijk voordeel van 100% linnen beddengoed

Linnen is een lichte stof, pluisvrij en kan meer vocht opnemen dan katoen zonder dat het stof zelf vochtig wordt. Linnen is drie keer sterker dan katoen waardoor het ook jarenlang mooi blijft, hoe vaak je het ook wast.

is linnen dekbedovertrek anti-allergisch?

Wist je dat linnen beddengoed hypoallergeen is? Huisstofmijt gedijt niet in linnen. Dat is uiteraard voor iedereen gezond, maar extra fijn wanneer je gevoelig bent voor stof of als je snel last hebt van allergieën of astma. Ook kinderen krijgen vaak advies van de dermatoloog om onder natuurlijk 100% linnen te slapen.
Linnen is een natuurlijke antiseptische stof. Het is bijzonder goed bestand tegen bacteriën en schimmels. Hierdoor is de stof heel hygiënisch. Linnen werd al door de Egyptenaren gebruikt vanwege de genezende eigenschappen. Heb je snel last van huiduitslag of eczeem? Dan zou een linnen dekbedovertrek uitkomst kunnen bieden.
Linnen heeft van nature een vuil- en stofafstotend vermogen. Omdat linnen 100% natuurlijk is, wordt de stof niet statisch geladen. kies daarom in het geval van allergie voor echt 100% linnen dekbedovertrek en niet voor 50% katoen en 50% linnen. Zo profiteer je maximaal van alle voordelen dat linnen je te bieden heeft

linnen beddengoed op Pinterest te vinden?

jazeker, kijk hier voor een mooie bord met veel informatie over productie, herkomst en collectie linnen beddengoed van Kayori, Town & Country, Venice en Vandyck.

welk merk heeft de mooiste linnen dekbedovertrekken

Town & Country heeft de mooiste kleuren en structuren linnen dekbedovertrekken. En deze zijn 100% linnen, dus voor en achterkant zijn gemaakt van linnen.

kan linnen dekbedovertrek in de droger?

Wanneer je een linnen dekbedovertrek kort in de droger doet op een kreukherstellend programma wordt het dekbedovertrek nog lekker zacht ook!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

Geef een reactie