Je bekijkt nu Lievelingslinnen Barneveld en Corona
Lievelingslinnen Barneveld en Corona

Lievelingslinnen Barneveld en Corona

bericht van 15 december 2020

Nu zitten we toch echt thuis, net als de mensen met een horeca bedrijf kunnen we er echt niet meer mee door. Het was ook echt druk steeds in het centrum van Barneveld. En natuurlijk waren wij ook in het voorjaar al erg geroerd door de loyaliteit van de Barnevelders dus hebben we alle vertrouwen dat we  na deze 5 weken de draad gewoon weer oppakken en onze trouwe klanten weer kunnen ontmoeten in de winkel. Voor onze webshop-klanten verandert er niets behalve… GRATIS verzendkosten. En soms langere levertijden of dat artikelen helemaal niet te leveren zijn om de fabriek ook dicht is door Corona. Want ook dat komt inmiddels regelmatig voor. 

Heb je vragen of toch iets nodig uit de winkel in Barneveld, mail ons! verkoop@lievelingslinnen.nl

Geniet van de knusse feestdagen met elkaar en tot volgend jaar.

bericht van 14 oktober 2020

De richtlijnen worden weer aangescherpt, en terecht. We zullen met elkaar de schouders eronder moeten zetten en zoveel mogelijk thuis blijven of alleen gaan shoppen. Hou hier dan ook echt rekening mee, hoe gezellig het is om samen te gaan #nuevenniet. De webshop gaat uiteraard gewoon door en ook de winkel blijft open, dat is tevens het mooie aan zelfstandig ondernemen, we kunnen nog steeds zelf kiezen. Kom je ons bezoeken in Barneveld, kom dan zoveel mogelijk alleen. De winkel is groot genoeg om 4 tot 6 personen toe te laten, houdt afstand en draag zoveel mogelijk een mondkapje. 

Als er verandering in de openingstijden komt, zullen we dat zo snel mogelijk laten weten in deze blog en op de website.

bericht van 3 april 2020

#blijfthuis lijkt te werken, we blijven massaal thuis en volgen zo goed mogelijk richtlijnen van het RIVM op. Zo hopen we toch echt het Corona-virus onder controle te krijgen. Ook prive doen wij daar uiteraard aan mee, om jullie een zo veilig mogelijke manier van winkelen te bieden.

Om jullie de mogelijkheid te geven om toch beddengoed te kopen en wij natuurlijk blij zijn als we ons bedrijf kunnen blijven voortzetten hebben we 2 dingen aangepast tot in ieder geval 28 april. Wij gaan wat minder open met onze winkel in Barneveld. 

openingstijden van dinsdag tot zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

gratis verzending bij bestellingen via de webshop

We hopen jullie zo van dienst te zijn en elkaar in goede gezondheid te mogen ontmoeten bij een volgende gelegenheid!

Marjan, Gertrude en Hannie

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

Geef een reactie