Je bekijkt nu Koel slapen in de zomer
dun zomerdekbed katoen

Koel slapen in de zomer

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

koel slapen in de zomer

23 graden in de nacht is geen uitzondering meer, Nederland warmt op en we merken het allemaal. Lang niet iedereen heeft Airco of wil in de airco slapen (beter ook van niet). Maar met een paar goede ideeën kom je al een heel eind. laten we beginnen dat je sowieso het meeste comfort ervaart met natuurlijk materialen zoals katoen, wol, linnen of bamboe.

katoenen onderdeken op je matras. dit maakt dat je niet direct op het schuim van je matras ligt maar dat er nog een dikke laag katoen tussen zit. De onderdeken absorbeert ook vocht, hierdoor gaat je matras weer langer mee.

percal katoen hoeslaken doe je over je onderdeken, hier lig je met je huid dus op. Dit voelt lekker fris aan, veel frisser dan bijvoorbeeld jersey of flanel. Je kunt tussen de onderdeken en de percal hoeslaken ook nog evt. een katoenen molton doen.

100% katoen zomerdekbed heeft maar 200 gr. katoen vulling per m2. en een mooie katoenen tijk, lekker dun, luchtig maar je hebt toch iets over je heen wat veel mensen lekker vinden.

percal katoen laken is voor degene die het onder een zomerdekbed nog veel te heet heeft, alleen een mooi laken maar wel lekker koel en staat ook nog eens mooi op je bed.(… het oog wil ook wat)

hoeslaken met outlast is een katoenen hoeslaken met speciale behandeling dat een verkoelend effect heeft op je huid. we hebben er een paar in de winkel liggen om eens te proberen.

kussen met kapok vulling want kapok is verreweg het koelste materiaal dat er bestaat voor kussens. Laat je niet gek maken met bamboe kussens want daar zit meestal synthetische vulling in met een beetje bamboe in de tijk en dat is gewoon heet en broeierig.

Kortom, heb je het steeds maar heet in bed? Kijk dan eens de labels van je beddengoed na of je geen synthetische materialen hebt, je merkt het verschil echt al na 1 nacht. 

Geniet van de zomer en slaap COOL! 

warme en klamme nachten kun je veraangenamen met verfrissend beddengoed.

Geef een antwoord