Je bekijkt nu Koel slapen in de zomer 2023
beste zomerdekbed 240x220

koel slapen in de zomer 2022

23 graden in de nacht is geen uitzondering meer, Nederland warmt op en we merken het allemaal. Lang niet iedereen heeft airco of wil in de airco slapen (beter ook van niet). Maar met een paar goede ideeën kom je al een heel eind. Laten we beginnen dat je sowieso het meeste comfort ervaart met natuurlijk materialen zoals katoen, wol, linnen of bamboe.

katoenen onderdeken op je matras. dit maakt dat je niet direct op het schuim van je matras ligt maar dat er nog een dikke laag katoen tussen zit. De onderdeken absorbeert ook vocht, hierdoor gaat je matras weer langer mee. Je kunt hier overheen nog een molton doen, dan hoef je de onderdeken niet zo vaak te wassen.

percal katoen hoeslaken doe je over je onderdeken, hier lig je met je huid dus op. Dit voelt lekker fris aan, veel frisser dan bijvoorbeeld jersey of flanel. Je kunt tussen de onderdeken en de percal hoeslaken ook nog evt. een katoenen molton doen. De percal hoeslakens die wij verkopen hebben allemaal een hoge hoek van 35 cm (Town en Country) of 40 cm hoog (Kayori) Fijn voor op je waterbed of wanneer je een topper en matras in 1 hoeslaken wil stoppen.

100% katoen zomerdekbed heeft maar 200 gr. katoen vulling per m2. en een mooie katoenen tijk, lekker dun, luchtig maar je hebt toch iets over je heen wat veel mensen lekker vinden. We hebben de afgelopen jaren verschillende zomer dekbedden geprobeerd in de winkel van heel goedkoop tot heel duur met zijde erin. De ervaring die wij zelf hebben en onze klanten met de katoenen dekbedden van Nachtvisie blijven geweldig jaar in jaar uit. Je kunt ze lekker op 60 graden wassen en ze blijven gewoon prachtig. Ten opzichte van goedkoper dekbedden een voordele dat het katoen ook mooi op z’n plek blijft zitten in plaats van klonten en propjes in je dekbed maakt. Zomerdekbed van Nachtvisie vanaf 49,95

percal katoen laken is voor degene die het onder een zomerdekbed nog veel te heet heeft, alleen een mooi laken maar wel lekker koel en staat ook nog eens mooi op je bed.(… het oog wil ook wat) een mooie randje eroverheen, en een klant geborduurd logootje van T & C erop. Maar ook mooie lakensets met kant inclusief slopen, allemaal van Percal katoen van het merk Town & Country.

Koel slapen in de zomer

hoeslaken met outlast is een katoenen hoeslaken met speciale behandeling dat een verkoelend effect heeft op je huid. we hebben er een paar in de winkel liggen om eens te proberen. Overigens zijn hier ook kussenslopen van en hebben we ook dekbedden met aan 1 kant outlast.

kussen met kapok vulling want kapok is verreweg het koelste materiaal dat er bestaat voor kussens. Laat je niet gek maken met bamboe kussens want daar zit meestal synthetische vulling in met een beetje bamboe in de tijk en dat is gewoon heet en broeierig.

Kortom, heb je het steeds maar heet in bed? Kijk dan eens de labels van je beddengoed na of je geen synthetische materialen hebt, je merkt het verschil echt al na 1 nacht. 

Geniet van de zomer en slaap COOL. Kijk ook eens op Instagram voor tips en ideeën

Koel slapen in de zomer want warme en klamme nachten kun je veraangenamen met verfrissend beddengoed.

Geef een reactie