koel katoenen zomerdekbed 2023

Een dun dekbed van 100% katoen is heerlijk om onder te liggen tijdens de warme en ook minder warme nachten in de zomer. Katoen is een zwaarder materiaal, al zit er maar weinig in het dekbed, je hebt toch het gevoel dat er iets op je ligt, heel fijn! Deze dekbedden zijn zo mooi gemaakt en goed doorgestikt dat je ze aan het eind van het seizoen lekker op 60 graden kunt wassen en ze blijven echt seizoen, na seizoen mooi. Koel en fris slapen in de zomer kan echt fijn met zo’n dun katoenen dekbed. En als het echt bloedheet wordt….dan alleen een percal laken om onder te slapen!

Niet meer heet en klam maar lekker koel en toch iets over je heen voelen, dat is wat veel mensen zoeken en bij Lievelingslinnen aan de Langstraat 85B in Barneveld ontdek je alle mogelijkheden voor de warme zomermaanden.

De zomers duren de laatste jaren steeds langer, de eerste keer dat ik ‘s nachts badend in het zweet wakker wordt is tegenwoordig al in april. Zo’n donzen dekbed is echt heerlijk hoor, in oktober leg ik hem echt weer op bed maar nu niet! 

maten

 • 140×200
 • 140×220
 • 200×200
 • 240×200
 • 240×220

prijs

vanaf € 49,95

De volgende tips zullen ook kunnen helpen:

 1. Doe ‘s avonds rustig aan. …chill out
 2. Probeer te ontstressen. …lees een boek
 3. Weet wat je inneemt. …geen alcohol
 4. Kies passend beddengoed. …katoen
 5. Ga voor luchtige nachtkleding. …sowieso katoen
 6. Doe wat aan je slaapkamertemperatuur. …zet lekker je raam open
 7. Gebruik een matrasbeschermer. …katoenen onderdeken
 8. Wees voorbereid……… dan valt het minder tegen