waarom zou je aandacht besteden aan een goed hoeslaken?

Ken je dat gevoel wanneer je ‘s nachts rustig wilt slapen, maar je hoeslaken denkt dat het een bergbeklimmer is? Hoekjes los, omhoogkruipend… Het lijkt wel alsof je bed een eigen wil heeft!

Maar wacht even, daar komt het percal hoeslaken met hoge hoek om de hoek kijken! Dit is niet zomaar een hoeslaken, nee, dit is een revolutionaire veroveraar van matrashoeken! Het heeft hoge hoeken – serieus, zo hoog dat zelfs bergbeklimmers jaloers zouden zijn! Lievelingslinnen heeft standaard de hoeslakens van Town & Country op voorraad, ook extra lange maten.

De hoekhoogte van de percal hoeslakens van Town & Country zijn 35 cm hoog

De hoekhoogte van de percal hoeslakens van Kayori zijn maar liefst 40 cm hoog.

Stel je voor: geen worsteling meer met losse hoeken, geen ‘s nachts worstelen om je bed op te maken, en geen ochtenden meer waarop je je afvraagt waarom je bed een wilde party heeft gehad terwijl je sliep. Dit hoeslaken met hoge hoek blijft op zijn plaats zitten als een perfect afgerichte soldaat, ongeacht hoe vaak je ‘s nachts draait en woelt.

Laat je niet in de luren leggen door goedkope hoeslakens. Kies voor de held van de nacht – het percal katoenen hoeslaken met hoge hoek van Town & Country! Het is tijd om je bed te laten voelen als een heerlijk rustoord, met een nette uitstraling want ja… ook aan de zijkant van je matras blijft je hoeslakens netjes zitten omdat er rondom elastiek zit.

hoeslakens met hoge hoek kopen
hoeslakens met hoge hoek kopen

de voordelen van een percal hoeslaken met hoge hoek

je kunt je bed makkelijk opmaken omdat je voldoende ruimte hebt om het hoeslaken om het matras te trekken

door de hoge hoek blijft ook aan de zijkant van je matras de hoeslaken netjes onder je matras zitten

rondom elastiek waardoor het hoeslaken netjes onder je matras blijft zitten.

percal is een sterke katoenen stof, sterker dan een percaline katoen. want percal is fijner geweven waardoor je veel minder snel scheuren/gaatjes hebt.

Je doet er echt langer mee dan met een goedkoop hoeslaken met lage hoek en krimp

welke merken hoeslakens heeft Lievelingslinnen met hoge hoek?

Volg je ons ook op Instagram voor leuke weetjes en tips?

klik hierboven en je bent er meteen!