Hoe kan ik beddengoed bestellen tijdens de lock-down
Hoe kan ik beddengoed bestellen tijdens de lock-down

Hoe kan ik beddengoed bestellen tijdens de lock-down

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:simple
  • Bericht reacties:0 Reacties

beddengoed kopen tijdens lock-down 2021

Ook al is de winkel in Barneveld gesloten tot in ieder geval 9 februari 2021, wij kunnen gewoon het beddengoed leveren dat je toch nodig hebt in deze weken. En natuurlijk ook om cadeau te geven voor een verjaardag. Dit geldt ook voor cadeaubonnen.

De webshop kent natuurlijk geen beperkingen, je kunt op je gemak op de site rondkijken en bestellen. We leveren alle bestellingen boven de € 75,00 gratis. En we proberen uiteraard de levertermijn te handhaven al lukt dat momenteel door de drukte bij PostNL niet altijd, helaas.

Tijdens de lock-down kun je ook per mail bestellen voor de klant in de regio Barneveld want je zult het maar koud hebben onder je oude dekbed en door de bomen het bos niet zien op internet. Dan kun je bij je vertrouwde lokale winkel een dekbed bestellen. Wij komen het dan bezorgen bij u thuis.

beddengoed kopen tijdens lock-down in Barneveld werkt zo:

-je doet je bestelling gewoon via de webshop en betaald. Wij rijden 2x per week onze bezorgronde in Barneveld en omgeving. OF

-je mailt je bestelling door naar verkoop@lievelingslinnen.nl

-we spreken af wanneer je je bestelling kunt ophalen in de winkel of wanneer we je bestelling kunnen bezorgen

-betalen kan per pin, ook bij bezorgen.

wel belangrijk kom te weten bij kussens en dekbedden: ze kunnen niet geruild. het is niet hygiënisch om kussens en dekbedden te retourneren. Een mens verliest iedere nacht een kopje vocht, dit trekt in je kussen, dekbed en matras. Helemaal met Corona maar niet aan denken dat je dit terug brengt.

Volg je ons al op Instagram of Pinterest? Dat is ook leuk voor stylingtips, slaapkamer ideeën en acties.

Geef een reactie