Je bekijkt nu flanel dekbedovertrek warm en zacht
flanel dekbedovertrek is warm dekbedovertrek

flanel dekbedovertrek is een warm en zacht dekbedovertrek, voelt heerlijk zacht en fluffy en aan. De aaibaarheid van dit beddengoed is groot en je voelt je net een konijntje in winterslaap wanneer je er een dik donzen dekbed in gebruikt. Heb je behoefte aan warmte, geborgenheid en een heerlijk ontspannen nachtrust. Kies dan voor flanel in combinatie met een donzen dekbed. Wij zijn ons bed niet uit te krijgen!

flanel dekbedovertrek geruit rood Kayori
flanel dekbedovertrek geruit rood
flanel dekbedovertrek geruit groen Kayori
flanel dekbedovertrek geruit groen Kayori
Dekbed 90% Dons 4 seizoenen, klasse 1
Dekbed 90% Dons 4 seizoenen, klasse 1

flanel dekbedovertrek warm en zacht, maar wat is flanel eigenlijk voor stof?

Flanel is een stof die (bij Lievelingslinnen) gemaakt is van 100% katoen, hoewel het ook gemaakt kan worden van wol of synthetische vezels, let dus goed op wat je koopt/besteld. Het kenmerkende van flanel is dat het wordt geborsteld of geruwd aan de oppervlakte, wat resulteert in een zachte, pluizige textuur. Deze ruwing maakt flanel stof zeer comfortabel en warm, waardoor het populair is voor kleding, beddengoed en andere textielproducten die bedoeld zijn om warmte te bieden.

Flanel wordt vaak gebruikt voor het maken van warme pyjama’s, overhemden, lakens en dekens, vooral in koudere klimaten. Het heeft de eigenschap om warme lucht vast te houden, waardoor het een uitstekende keuze is voor winterkleding en beddengoed. Flanelstoffen zijn meestal verkrijgbaar in diverse patronen en kleuren, waardoor ze geschikt zijn voor zowel functionele als decoratieve doeleinden.

Volg je ons eigenlijk al op facebook, Pinterest of Instagram? altijd leuke ideeën, acties en weetjes.

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

Geef een reactie