dekbedovertrek kopen met korting

 • in de winkel hebben we altijd een mand met enkele 1 persoons dekbedovertrekken staan met korting. Deze zijn niet meer na te bestellen en daar krijg je standaard 25% korting op.
 • in juni wordt in Barneveld de VROEGE VOGEL ACTIE gehouden in het hele centrum. Dan gaan we om 7.00 uur open, het eerste uru krijg je hoogste korting, 2e uur iets minder en 3e uur nog iets minder. De rest van de dag 10% korting
 • we hebben altijd nog mee gedaan met Black Friday, we zien, door de hebberigheid van veel winkelketens dat het schreeuwen over Black Friday al 3 weken van te voren begint en dat dat hele weekend eigenlijk geen impact meer heeft. We gaan ons beraden hoe we dat komend jaar gaan aanpakken. daarover later meer
 • In juli/augustus is er op donderdag de welbekende OUD VELUWSE MARKT, een enorm grote braderie waar we met een kraam staan met altijd mooie aanbiedingen in beddengoed en spreien, lakens en hoeslakens
 • eind augustus is er in het centrum van Barneveld END OF SUMMER SALE, dat is echt de allerlaatste dag met opruiming en knallen we de zomercollectie eruit. Deze actie, en tijdens OUD VELUWSE MARKT is echt alleen in de winkel. De andere acties zetten we ook in de Webshop neer.

in de week van 8 t/m 13 mei 2023 is de week van de stenen winkel. Dan krijg je 12% korting op je aankopen wanneer je betaald met de BARNEVELD CADEAUKAART.

Volg je ons ook op Instagram, Facebook of Pinterest? Zo kan je op de hoogte blijven van actie. Of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Cassandra M. de Graaf

  Goedemiddag,

  Kunt u wellicht al aangeven in hoeverre u meedoet aan Black Friday. Ik ben op zoek naar mooi -100%- linnen beddengoed. Uw winkel lijkt mij een ruime keuze te bieden. Ik ben echter woonachtig in Hilversum en niet bekend met uw zaak.

  Alvast hartelijk dank voor de respons

  Met vriendelijke groet

  1. Marjan

   Hallo Cassandra,
   We doen waarschijnlijk wel mee met black friday volgende week vrijdag. Wanneer je social media volgt of aanmeldt voor de nieuwsbrief wordt jenop de hoogte gehouden. Groeten Marjan – Lievelingslinnen

  2. Marjan

   Wij doen waarschijnlijk wel kee met black friday. Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief of ons volgt op social media word je op de hoogte gehouden.
   Groeten Marjan – Lievelingslinnen

Geef een reactie