Ben jij een twijfelaar of heb je een twijfelaar? dan is een dekbedovertrek in de maar 200×220 echt iets voor jou!

Wie een dekbedovertrek 200×220 kunnen gebruiken?

  • de puber die nog thuis woont en graag de lange armen en benen kwijt wil
  • de youngster die gaat studeren en af en toe eens een medestudent te logeren heeft
  • of wanneer je heel verdrietig alleen achter blijft na een mooi leven samen maar niet meer alleen in een groot bed wil liggen

Van jong tot oud is en dekbedovertrek 200×220 dus passend op een twijfelaarbed van 120×200 of 140×200.

Er was eens een student genaamd Tim, die naar de universiteit ging met dromen van academisch succes en een gezellige studentenkamer. Maar er was één klein probleempje: zijn kamer was kleiner dan een broodtrommel op een picknick.

Tim, een joviale jongeman met een voorliefde voor veel te grote ideeën en een veel te klein budget, stond voor een uitdaging. Hij wilde een bed waar hij zich in kon nestelen als een koning, maar zijn kamer leek meer op een hok voor een knuffelbeer.

Met veel optimisme (en een flinke dosis studentikoze inventiviteit) besloot Tim een twijfelaar bed aan te schaffen. “Waarom kiezen tussen eenpersoons- of tweepersoonsbed als je kunt ‘twijfelen’?” mompelde hij met een glimlach terwijl hij het bed kocht.

Het bed arriveerde, en zoals verwacht was het, net als een student tijdens tentamenweek, compact maar toch functioneel. en uiteraard met een passend dekbed van 200×200 en en een dekbedovertrek van 200×220. Maar hier begint het avontuur pas echt!

Met een zucht van opluchting probeerde Tim het bed in zijn kamer te manoeuvreren. Het leek wel alsof hij een Tetris-kampioenschap speelde terwijl hij het bed van deur naar raam verplaatste. Na een epische strijd, wat duwen, trekken en een paar kussens die overal heen vlogen, lukte het eindelijk. Het bed paste precies tussen de kast en het bureau, alsof het daarvoor gemaakt was.

Maar weet je, ondanks alle capriolen en ruimtegebrek, werd Tim’s twijfelaar bed het symbool van zijn studentenleven. Het mocht dan wel ‘twijfelen’ in grootte, maar het bood Tim en zijn vrienden eindeloze grappen, verhalen en herinneringen die net zo groot waren als hun dromen.

Niet te ingewikkeld dus en ga voor die twijfelaar met een dekbed van 200×200 en dekbedovertrek 200×220 en je bent er helemaal klaar voor!

dekbedovertrek 200×220