Beddengoed voor in de winter
beddengoed voor in de winter

Beddengoed voor in de winter

beddengoed voor in de winter

bedtextiel

In de herfst en in de winter heb je meer behoefte aan zachte stoffen. Stoffen die je een warm gevoel geven. Een dekbedovertrek van Jersey of Flanel is echt heerlijk zacht en warm. Van 100% katoen met bijpassende sloopjes en een lange instopstrook zodat je geen koude voeten krijgt. Cinderella, Damai, Kayori en Venice zijn de merken die wij voeren voor flanellen en jersey dekbedovertrekken. prijs vanaf € 29,95

Je kunt ook kiezen voor jersey of dubbel jersey hoeslaken voor om je matras, of een hoeslaken van flanel. En dan hebben we ook nog flanellen lakens, die doe je onder je dekbed of met een ouderwetse wollen deken van AaBee eroverheen.

dekbedden

zoveel mensen zoveel wensen met betrekken tot een dekbedovertrek. Hieronder een korte opsomming van de soorten en de belangrijkste eigenschappen bij dekbedden:

**Donzen dekbed is heerlijk warm, licht, isoleert je lichaamswarmte goed, ook lucht-doorlatend, puur natuur. Met anti-allergie-tijk, in enkel of 4 -seizoenen. onze donzen dekbedden zijn gegarandeerd niet van levende pluk en van zeer schoon dons.
**Wollen dekbed is regulerend zowel qua vocht als lichaamstemperatuur. Wol licht lekker warm maar nooit zwetend. Scheerwol is een zwaardere wol dan lamswol. wil je graag 1 groot dekbed, kies dan voor lamswol. Een wollen dekbed moet je zo weinig mogelijk reinigen, wol bevat lanoline en dat reinigt zichzelf. wollen dekbedden zijn er in enkel en 4 seizoenen. Verschil je erg qua temperatuur met je partner maar wil je toch graag onder 1 groot dekbed slapen, kies dan altijd voor wol
**Synthetisch dekbed is licht, luchtig, lekker warm en goed isolerend. Omdat het dekbed gevuld is met een vezelbolletje zijn de productiekosten lager dan van een natuurproduct. een synthetisch dekbed os altijd anti-allergisch en kunt je goed wassen. Dit dekbed biedt je veel warmte en comfort is goedkoper dan een dekbed van wol of dons.

Beddengoed voor in de winter, flanel, dons en wol. Zo krijg je het lekker warm en niet meer koud in bed. Kruip je onder de wol, wikkel je in een donzen dekbed of juist anti-allergisch?

 

Geef een reactie

Sluit Menu
0
×

Winkelmand